Archiv

Doppio

Steeds vaker kiezen klanten voor een tafel die kleiner is dan 160 of 180 cm. Het frame is dan verstelbaar en de poten worden naar elkaar geschoven. Bij de Doppio is dat anders en minimalistischer. Op een voetplaat staan 2 bureaupoten om zo’n klein mogelijk vloeroppervlak te beslaan, dit oogt ruimtelijker.

De individueel verstelbare bureaubladen zijn maximaal 150 x 75 cm. De hoogte verstelling van de Doppio is van 64 tot 130 cm incl een bladdikte van 2,5 cm.

Block you

Block is is een stapelbare kast of roomdivider, de blokken zijn 50 x 50 x 50 cm en 50 x 50 x 60 cm.

De standaard kleur van de 50 x 50 x 50 cm blok zijn Cosmic grey en licht eiken. De kleuren van het blok 50 x 50 x 60 cm zijn op aanvraag.

De achterwand van de blokken kunnen er op verschillende afmetingen worden ingezet, 2 cm van de achterkant en in het midden.

Als de kast wordt gebruikt als roomdivider zijn er petfelt panelen die de akoestiek sterk verbeteren.

Sinapsi

Onderstel voor een vergadertafel in verschillende lengtes. Het onderstel is gecoat in zwarte structuurlak. Het kortste frame is 160 cm lang. Daarna is het onderstel groter te krijgen 200 en 240 cm. Het onderstel heeft een eiken poot, altijd op dezelfde plek. Hoogte van het onderstel is 73 cm.

Kube kasten

Kast met een romp van 100 x 100 x 39 cm. De kast is verdeeld in 4 vakken. De romp is er in zwarte en witte melamine. De voeten en handgrepen zijn er in zwart en wit. De deuren en topbladen zijn er in Licht eiken, Gladstone oak, Jackson Pine, Betonlook, Whitewood en Tabacco oak.

Habitoor booth

De Habitoor booth is een ontwerp van Casper Schwarz, de booth is een deel van een compleet concept. Wij maken voor dit concept de booth.

De habitoor booth heeft aan de binnenzijde allemaal zachte materialen, de wanden zijn bekleed met een akoestische geribbelde foamlaag, gestoffeerd, daaroverheen gedeeltelijk een dikkere foamlaag met een rib van 5/7 cm, ook gestoffeerd. De booth is voorzien van een bewegings- sensor, 4 ventilatoren, 2 in de achterwand en 2 in het middendeel boven en een ledlamp boven de tafel, het werkblad is van masief bamboehout. De buitenzijde is in betonlook met aan de voorzijde een metalen kap.

Afmetingen: 240 x 220 x 250 cm

Staaan

Staaan is een alternatief voor het zitten in de centrale hal, de Staaan kan ook worden gebruikt als aanlandwerkplek, gewoon even staan. Met een goede balanskruk is de Staaan zelfs te gebruiken als flexplek.

De Staaan is gemaakt van afvalhout dat opnieuw wordt verwerkt. De Staaan heeft het merkteken van Circulair Rotterdam een bewijs van onze circulaire bedoelingen.