Archiv

01

Jouw idee

Deel met ons je ideeën en ontwerpen. We willen weten waarom je het juist zo hebt ontworpen, hoe je het hebt toegepast voor je ziet en welke details het verschil zouden kunnen maken. 

02

De techniek

Met jouw ontwerp gaan we aan de slag. Ons team gaat  beoordelen wat de technische haalbaarheid is en maakt in overleg met jou de technische tekeningen perfect. Op basis van de tekeningen en de ideeën voor de uiteindelijk uitvoering kunnen we gaan rekenen. 

03

De commercie

We kiezen de juiste producent op basis van de specificaties, materialen en complexiteit. We rekenen door hoeveel het product gaat kosten bepalen aan de hand daarvan de commerciële haalbaarheid. Kostprijs en verkoopprijs bespreken we met elkaar zodat we allemaal weten wat we eraan overhouden. Niet geheel onbelangrijk toch?

04

De wereld in

We leveren onze collectie aan selecte groep projectinrichters. Stuk voor stuk liefhebbers van mooie werkomgevingen, die oog hebben voor de details van een meubel. Zo vindt jouw ontwerp zijn weg naar projecten en blijft het niet op de plank liggen. Jouw ontwerp verdient het om te worden gerealiseerd. 

Samenwerken

Iedereen die in ons vak druk is met ontwerpen heeft zeker wel eens een meubel gemaakt voor een bepaald project, vaak eenmalig.

Wij zijn eigenlijk op zoek naar dit soort ontwerpen om dit toe te voegen aan onze collectie.

Hoe werkt het?

Jij stuurt je ontwerp naar ons op. Wij gaan kijken of dit voor wat grotere productie is te realiseren en of het rendabel is.

Het ontwerp blijft altijd jouw ontwerp en per verkocht item wordt er commissie uitgekeerd. Dit doen we per kwartaal.

Heb je interesse en wil je meer weten mail ons, info@archiv-fc.nl